
Хліб із гарбузовим насінням (рецепт для хлібопічки)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Вода негазована Аквуля 2л
300 г.
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
20 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Насіння гарбузове Смок 150г
60 г.
Етапи приготування
01
Оскільки, хлібопічка сама може змішувати інгредієнти, а в подальшому випікати хліб, то для того, щоб його отримати, потрібно у відерце хлібопічки залити по черзі: молоко, після нього мед та оливкову олію, далі насипати борошно та дріжджі.
02
Підготувати гарбузове насіння: обсмажити на сковорідці без масла та наприкінці вкинути до відра хлібопічки.
03
Поставити відро в хлібопічку. Виставити наступні параметри: вага 750 грам, хліб – французький, скоринка – світла. Хлібопічка зробить все сама і через пару годин ви зможете отримати духмяний хліб.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)