
Варення із білої черешні
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Йогурт Біла Лінія Черешня 1,5% 750г
1 кг.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 кг.
Вода негазована Аквуля 2л
125 мл.
Кардамон Еко 6г
2 шт.
Волоський горіх
70 г.
Етапи приготування
01
Горіхи залити окропом і залишити на 15-20 хвилин. Дістаючи по одному горіху, зняти шкірку, підчепивши її ножем. Розламати кожен почищений горіх на кілька частин (щоб їх можна було засунути в ягоду черешні).
02
Черешню промити в холодній воді. Витягнути кісточки з кожної ягоди черешні, за допомогою шпильки. Вставити шматочок горіха в кожну ягоду черешні. Сік, який виділяється в процесі необхідно зберегти.
03
Цукор засипати в каструлю з товстим дном, додати воду і сік, що залишився від ягід черешні. Зварити солодкий сироп, необхідно щоб цукор повністю розчинився і не пригорів.
04
Обережно всипати ягоди в каструлю з сиропом, довести до готовності, зняти пінку. Вимкнути вогонь. Дати охолонути протягом декількох годин, можна на ніч.
05
Знову повернути на вогонь, додати кардамон, довести до кипіння, потім ще варити 5-6 хвилин.
06
Розлити варення по банкам, закрити кришками. Прибрати в прохолодне місце. Дати настоятися кілька тижнів перед подачею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)