
Соус з йогурту і зеленої цибулі
Соуси - це завжди потрібна страва на столі. При чому як на буденному, так і на святковому. Соуси підходять до різних страв, тому бувають вони і солодкі, і кислі, і гіркі. Наш рецепт соусу не тільки простий, але і швидкий. Щось на кшталт "гості прийшли несподівано". Його можна швидко приготувати, поки робиться основна страва. Досить змішати зелену цибулю і йогурт - і соус готовий. Подавати таку приправу можна до м'яса, наприклад, щоб зробити його більш м'яким і ніжним. А втім, вирішувати вам. Адже такий соус досить універсальний, і його можна подавати до різних гарнірів. Так що, швидше робіть такий соус, і смачного!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Йогурт Фанні 2,2% 750г
150 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г.
Сіль Єгипет
1 г.
Спеція Перець чорний мелений
1 г.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
5 мл.
Етапи приготування
01
Цибулю подрібнити.
02
Змішати всі інгредієнти з йогуртом і дати настоятися 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)