
Сушені яблука
Безсумнівно, свіжі фрукти - це дуже смачно і корисно. Але що поробиш, якщо в холодну пору року не завжди вдається знайти фрукти, які були б такими ж корисними. Ось саме в такий час нам на допомогу приходять сухофрукти. При правильному сушінні вони зберігають практично всі ті вітаміни і мікроелементи, які є в свіжому фрукті. Тому, щоб запастися корисними вітамінами на зиму, ми вам пропонуємо рецепт правильного сушіння яблук. Ця справа не забере у вас багато часу, зате потім ви можете варити смачні узвари, додавати сухофрукти з яблук в пироги та інші вироби. Або навіть їх можна їсти просто так. Головне, що це дуже корисно, що так важливо взимку, коли вітамінів мало, а грип так і норовить потрапити до вас додому.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
5 кг.
Етапи приготування
01
Яблука помити і порізати на невеликі шматочки. Залежно від величини яблука, десь на 12-16 шматочків. Викласти на деко. Середину і насіння вирізати не потрібно. Увімкнути духовку, температуру на мінімум, поставити деко з яблуками на верхній ярус.
02
Духовку до кінця не закривати і залишити так на кілька годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)