
Кабачки з помідорами і часником
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
2 кг.
Помідори рожеві фасовка
500 г.
Сметана ХМЗ 20%
250 г.
Цибуля
50 г.
Часник
20 г.
Петрушка 70г
50 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Тунець Diamir в рослинній олії 80г
50 мл.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Кабачки очистити від насіння та нутрощів. Потім нарізати великими шматками, шириною приблизно три – чотири сантиметра. Нарізати помідори на половину меншим розміром, чим кабачки та насікти цибулю.
02
Обсмажити на рослинному та оливковому маслі подрібнену цибулю до м’якості. Додати кабачки та обсмажувати до моменту, поки вони не пустять сік. Зменшити вогонь та додати помідори до отриманої суміші. Потім посолити та повільно перемішувати.
03
Тим часом дрібно нарізати петрушку та очистити часник. Приправити меленим перцем, перемішати та зняти з вогню, після додавання петрушки та часнику. Подавати з холодною сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)