
Часниковий соус
Всього за 15 хвилин вам під силу приготувати часниковий соус - універсальний помічник на кухні. Ніжний і пікантний соус стане вірним помічником для будь-якого випадку життя.
Соус прикрасить смак грінок, сендвіча, картоплі, стейка, курки - гриль і навіть салатів. Також він стане і хорошою намазуванням на хліб.
Плюс до всього - часник відомий своїми корисними властивостями. У холодну погоду він захистить вас від недуг і вірусів, а також прискорить кровообіг, що добре позначиться на стані шкіри, волосся, нігтів і всього організму в цілому. Часник також дуже хороший афродизіак і робить будь-яку страву ще смачнішою. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
1 ч. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст. л.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
100 мл.
Часник
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Оцет Столовий 9% 1л
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Обсмажити вершкове масло з борошном на сковороді на середньому вогні. Додати бульйон. Посолити та ввести оцет.
02
Потім часник товкти в ступі. Додати його до соусу. Варити соус в невеликій каструлі на слабкому вогні протягом 10 хвилин, постійно помішувати при цьому.
03
Соус універсальний - можна подавати з відвареним м'ясом, рибою або птицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)