
Яблучний мармелад
Мармелад - це хороший смачний солодкий десерт, який був відомий вже давно. Саме слово "мармелад" позначає "варення з айви". Саме з нього спочатку іспанці робили цей чудо- десерт. Після цього у Великобританії почали робити схожий десерт з апельсинів. Цікаво, що в СРСР в мармелад додавали інгредієнти, які не мають ніякого відношення до фруктів. У домашніх умовах дуже легко і просто зробити мармелад з яблук. А виходить він нітрохи не гірше магазинного. Більше того, він набагато корисніший тих, які ви можете купити. Адже яблука - дуже корисний фрукт для нашого організму. А тим більше, якщо приготовлені таким способом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 кг.
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,5 кг.
Етапи приготування
01
Яблука помити, видалити серцевину і спекти до готовності в духовці.
02
Протерти яблука через сито. Пюре перекласти в каструльку, всипати цукор і варити на повільному вогні до утворення густої маси, іноді помішуючи.
03
Готовий мармелад викласти у форму, шаром 2-3 см. і поставити в холодильник на добу.
04
Нарізати квадратиками і посипати цукром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)