
Закуска з кабачків з часником і помідорами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
3 шт.
Помідор
2 шт.
Петрушка 70г
25 г.
Кріп 70г
25 г.
Часник
6-8 зубків
Олія соняшникова салатна 500мл
2-3 ст. ложки
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1-2 ст. ложки
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст. ложки
Борошно 7 1кг
6-8 ст. ложек
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Три середніх кабачки помити, почистити верхній шар шкірки, порізати кружечками. Товщина кружечка повинна бути близько 1,2 см. Якщо нарізати тонше, кружечки не триматимуть форму. Кабачки споолити і залишити на 20 хвилин пустити сік. Потім рідину злити.
02
На сковороді розігріти олію. Кружечки кабачка умочити в борошно. Обсмажити кружечки з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки. Готові кабачки можна вільно проткнути виделкою.
03
Обережно розкласти підсмажені кабачки на тарілку в один шар. Часник почистити і роздавити часниковим пресом.
04
Змішати часник з олією, оцтом. Можна додати трохи солі. Змастити кожен кружечок кабачка часниковим соусом. Помідор нарізати впоперек тонкими часточками.
05
Намалювати майонезом сіточку або будь-який інший візерунок за бажанням. Кріп і петрушку нарізати не надто дрібно. Рясно посипати нашу закуску з кабачків. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)