
Кабачки "Пеньки", запечені з фаршем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
700 г.
Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Морква
100 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
5 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати кубиками.
02
Моркву промити і натерти на дрібній тертці.
03
У сковороді на олії обсмажити цибулю, приблизно 3-4 хвилини. Слідом додати моркву і смажити ще хвилини 3.
04
Потім додати фарш і перемішати. Фарш слід постійно розбивати на дрібні грудочки. Смажити близько 15 хвилин.
05
Кабачки очистити від шкірки і порізати на 3 частини.
06
З кожного шматочка кабачка чайною ложкою вибрати м'якоть, але щоб не пошкодити дно. Повинен вийти стаканчик.
07
М'якоть із усіх кабачків дрібно порізати і додати її на сковороду до фаршу. Туди ж додати томатну пасту і приблизно 4 ст. л. сметани. Все перемішати і смажити ще хвилин 5.
08
Фарш зняти з вогню і начинити їм кожен стаканчик із кабачків.
09
Стаканчики викласти у форму для випікання або на деко. Зверху кожен стаканчик змастити сметаною, що залишилася.
10
Деко поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати приблизно 30-40 хвилин.
11
Подавати "пеньки" слід гарячими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)