
Вареники з капустою і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст.
Насадка Excellent Houseware для крану для економії води 14см
1 ст.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
2 ст. л.
Гриби Боровичок Білі сушені 100г
100 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Спеція Перець білий мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Просіяти 2 ст. борошна на дошку, зробити в центрі ямку, додати 1 ч. л. солі і 2 ст. л. рослинної олії, однією рукою вливати крижану воду, другою замішувати тісто. Коли вийде однорідна маса, залишити на півгодини настоятися.
02
Викласти гриби в миску, залити 2 ст. теплої води, залишити на 1 годину. Після, промити, процідити через марлю воду з грибів і вилити в чисту каструлю. Додати гриби в ту ж каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, посолити, варити до м'якості грибів протягом 10-15 хвилин. Після, нарізати гриби дрібними шматочками, настій уварити наполовину.
03
Сало нарізати шматочками, викласти на велику сковороду, поставити на середній вогонь, витопити жир.
04
Нашаткувати, після дрібно порубати капусту, видалити качан. Цибулю дрібно нарізати. Залишити в сковороді з 2-3 ст. л. витопленого жиру, додати цибулю, обсмажити до м'якості 5-7 хвилин. Додати до цибулі капусту, влити грибний відвар, тушкувати 10 хвилин на середньому вогні.
05
Квашену капусту промити холодною водою, віджати, нарізати дрібно. Викласти квашену капусту і гриби в сковороду зі свіжою капустою, тушкувати під кришкою протягом 10 хвилин. Посолити і поперчити. Після остудити готову начинку.
06
Розкачати тісто в лист товщиною 2 мм., вирізати кола діаметром 5 см. У центр кожного викласти начинку, защипнути краї.
07
Готові вареники покласти на присипану борошном дошку. Варити порціями в солоній воді. Подавати з гарячими шкварками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)