
Тісто для чебуреків
Приготування страви - це справжній творчий процес. Сьогодні пропонуємо вам взятися за не менш творче зайняття - створення тіста для чебуреків. Видів його дуже багато: тісто на кефірі, молоці, окропі або заварне - ось скільки назбиралося! Ми вирішили використати звичайний універсальний спосіб приготування тіста. Мінімум зусиль й інгредієнтів - важливий чинник для господинь. А у результаті ви отримаєте ароматні, хрусткі, соковиті чебуреки. Погодьтеся, кращі продукти - це домашні, зігріті теплом і турботою. Скоріш міняйте закусочні на домашню їжу, і не пошкодуєте. Готуйте і насолоджуйтеся кулінарним процесом!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
50 г.
Етапи приготування
01
Відміряти по 1 ч. л. цукру і солі. Розвести в теплій воді і всипати в неї просіяне борошно (поступово), перемішати до утворення напів густого тіста.
02
Узяти маргарин розтопити на водяній бані, довести його до кипіння і влити в утворене тісто. Потім активно все перемішати ложкою, а вже потім підсипати борошно, що залишилося, і гарненько замісити, щоб тісто стало еластичним.
03
Перед ліпленням чебуреків тісто залишити на півгодини. Після, його слід вимісити, і тісто готове!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)