
Печиво "Горішки"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
400 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Молоко згущене варене
1 банка
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Суміш горіхова
100 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Сода харчова 500г
1/3 ч. л.
Оцет Столовий 9% 1л
1/3 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці змішати масло з цукром. Додати сіль за смаком.
02
В окремій мисці трохи збити яйця вилочкою і додати до масла з цукром.
03
Соду погасити оцтом і додати до тіста.
04
Борошно просіяти через сито і додати до тіста і ретельно перемішати, щоб тісто вийшло еластичним.
05
Форму для випікання горішків змастити олією і викладати в неї невелику кількість тіста.
06
Форму поставити на середній вогонь і випікати до золотистого кольору горішків. Можна трохи відкривати форму, щоб горішки не пригоріли.
07
Готові половинки горішків наповнити згущеним молоком, яке заздалегідь зварити.
08
Подавати горішки можна або половинками, зверху прикрашаючи часточками горіхів з суміші, або цілісними, зліпивши дві половинки разом. Перед подачею дати просочитися хвилин 20-30.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)