
Теплий салат з курячої печінки
Великий плюс цієї страви полягає в тому, що, хоча вона далеко не пісна (а куряча печінка - продукт дуже ситний), після нього у вас не з'явиться відчуття тяжкості в шлунку. Тим більше, що вона багата на вітаміни А, В; в ста грамах печінки міститься добова норма заліза для організму. Необхідний баланс створюють овочі - салат буде поживним, але в той же час легким. А якщо ви не особливо пристрасні до їжі, то він цілком може стати і другою стравою. Для більш пікантного смаку доповніть салат спеціями на ваш вибір. А більш ефектної подачі можна досягнути, виклавши його на листя салату і прикрасивши зеленню.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
200-250 г
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт. (крупна)
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку промити, обсушити і досить дрібно нарізати
02
Цибулю нарізати півкільцями.
03
Моркву нарізати соломкою за допомогою спеціального ножа або натерти на середній терці.
04
Перець розділити на дві половинки, видалити насіння і нарізати його тонкими півкільцями.
05
У сковороді розігріти рослинну олію і викласти печінку. Обсмажити її протягом 3-5 хвилин.
06
Слідом додати всі овочі, посолити, поперчити і смажити на середньому вогні, помішуючи, ще близько 8-10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)