
Домашня шинка
Свиняча шийка відрізняється своїми особливими смаковими якостями. Шийка свині дуже ніжне м'ясо і тому воно придатне для самих витончених страв. Сама наявність у страві шийки вже говорить, що страва буде вишуканою. Тому засукайте сьогодні рукава покоротше і вирушайте на кухню, щоб приготувати домашню шинку із свинячої шийки. Шинка відносно недовго готується, в основному час потрібен на вимочування м'яса і на його запікання, тому всі дві з половиною години, поки шинка буде готуватися, ви можете спокійно займатися своїми справами. Смак у домашньої шинки вийде просто приголомшливий. Ніжність і неперевершений аромат вас вразить з першої хвилини, коли ви її гарячу і пахучу витягнете з духовки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
1-1,5 кг.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Лист лавровий
за смаком
Етапи приготування
01
Свинину перев'язати бинтом-сіткою. Замочити на годину в холодній воді.
02
Потім залити м'ясо холодною водою і довести до кипіння. Воду злити, і знову залити холодною водою.
03
Порізати цибулю на 4 частини, моркву - кільцями і додати до м'яса. Також додати сіль, перець, петрушку і лавровий лист.
04
Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити ще 40 хвилин.
05
Через 40 хвилин м'ясо вийняти, остудити, загорнути у фольгу і запікати в розігрітій до 200°С духовці 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)