
Сирно-гарбузова запіканка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
36 г.
Крупа манна фасована
30 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Йогурт Sterzing Vipiteno натуральний 400г
100 мл.
Спеція Кориця мелена
5 г.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
5 г.
Гвоздика Auchan 10г
6 шт.
Перець духмяний Еко 20г
6 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно зробити таку суміш: взяти рівні частини кориці, імбиру сухого, мускатного горіху, гвоздики, духмяного перцю. Все, що не мелене розтерти в ступці в порошок та з'єднати всі інгредієнти. Для даного рецепту взяти 1/2 кавової ложечки суміші спецій.
02
Манну крупу хвилин на 15 замочити в йогурті. Перемолоти гарбуз у блендері або натерти на тертці.
03
Далі усі інгредієнти збити блендером. Випікати при 180°С хвилин 45. Смачного.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)