
Заправка для супу
Проблема сучасних господинь - це катастрофічна нестача часу. Це стосується всіх, хто поєднує роботу і домашнє господарство. Зварити суп легко, просто і нескладно, але в умовах гострої нестачі часу кожна хвилина на рахунку. Причому левову частку часу приготування супу займає очистка овочів і їх нарізка. Наш рецепт приготування заправки для супу - це патичок-рятівничок для всіх тих, хто поспішає. З такою заправкою для супу ви будете завжди озброєні і вас застати зненацька буде неможливо, так як перша страва буде готуватися не за годину, а за лічені хвилини. Переваги таких супових заправок неоціненні. Тому поки є час мерщій біжіть на кухню і приготуйте таку чудо-заправку для супу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
2 шт.
Морква
2 шт.
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
1 шт.
Перець зелений фасований
1 шт.
Часник
4 зуб.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
4 ст. л.
Петрушка 70г
1 пуч.
Кріп 70г
1 пуч.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
за смаком
Етапи приготування
01
Почистити моркву і цибулю, обсмажити на олії.
02
Додати очищений і дрібно нарізаний часник.
03
Також почистити селеру і болгарський перець, порізати соломкою і додати до овочів.
04
Додати томатну пасту, нарізану зелень і сіль.
05
Тушкувати 5-7 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)