
Великодній буряковий суп із вершковим хріном
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сметана ХМЗ 20%
1,5 ст.
Хрін Novus білий 200г
3 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Стебло селери
3 шт.
Часник
2 зубчики
Буряк
4 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Коріандр мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці змішати сметану з хріном. Накрити зверху плівкою, прибрати на деякий час в холодильник.
02
Поставити на середній вогонь каструлю, влити оливкову олію, розігріти, всипати подрібнену цибулю, селеру і часник, обсмажувати протягом 10 хвилин. Додати нарізаний кубиками буряк, змішуючи протягом 1 хвилини.
03
Влити в каструлю 1,6 л. води, накрити зверху кришкою, довести до кипіння. Зменшити вогонь, варити протягом 1 години, до м'якості буряка.
04
Зняти каструлю з вогню, додати лимонний сік, додати за смаком цукор, сіль, перець і коріандр.
05
Подавати гарячим або холодним, додати при цьому в тарілку ложку вершкового хріну.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)