
Овочева ікра
Ікру, приготовану за даним рецептом, можна готувати про запас. Вона прекрасно зберігається в банках. А взимку це буде просто знахідка. А можна приготувати і подати до столу в якості закуски, яка хороша і в гарячому, і в холодному вигляді. Отже, ікра заморська баклажанна. Пам'ятаєте цю фразу з незабутньої комедії? У смаковій палітрі овочевих інгредієнтів цієї ікри смак баклажана є найбільш яскраво вираженим і домінуючим. Хоча інші овочі (ріпчаста цибуля, солодкий перець і помідори) складають гідну компанію баклажану. Це смачна, корисна, вітамінна страва є дуже популярною, її із задоволенням готують багато господинь.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
3 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець Каппа солодкий
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Цибуля
2 шт.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ч. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
3 ст. л.
Баклажан
2 шт.
Помідор
3 шт.
Етапи приготування
01
Перці нарізати невеликими шматочками, видаливши серцевину. Так само нарізати баклажани і помідори. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Обсмажити баклажани і перець в розігрітій рослинній олії, 10 хв.
02
Додати цибулю, тушкувати, час від часу помішуючи, протягом 8 хв. Покласти помідори і готувати 6 хв. Додати сіль, перець, цукор і оцет, перемішати і тушкувати 5 хв. У готову ікру додати часник, перемішати. Ікру можна подавати гарячою чи холодною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)