
Курячий суп із пельменями
Здавалося б, немає нічого простішого, ніж відварити пельмені (особливо якщо вони не домашні, а з магазину). Покипіли - і готово. Але навіть таку просту страву як пельмені можна приготувати ще смачніше. Головне, в чому їх варити. Якщо в простій воді, то пельмені будуть звичайні на смак. Але якщо варити їх в бульйоні за нашим рецептом, то виходить дуже насичений смак, який навіть складно передати словами. Адже зварені пельмені в бульйоні мають і смак курки теж. Ви можете подавати їх з салатом або соусом за смаком. А можна з відвареної курки зробити салат і теж подавати всі разом на стіл. загалом, ви можете робити, як вважаєте за потрібне.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1 кг.
Вода негазована Аквуля 2л
2 л.
Цибуля
1 шт.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
5 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція М'ята сушена
за смаком
Етапи приготування
01
Курку помити, обробити і порізати, покласти в каструлю, залити водою. Додати сіль, перець, нарізану цибулю.
02
Ниточки шафрану замочити в гарячій воді на 10 хвилин. Процідити через сито і додати шафранову воду в бульйон до курки. Варити до готовності. Готову курку прибрати з бульйону, бульйон процідити.
03
Зварити пельмені в бульйоні. Готову страву посипати сушеною м'ятою. Курку подати окремо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)