
Кабачковий пиріг
Якщо для вас корисна їжа набагато важливіша, ніж калорійна, тоді ви не повинні втратити можливість приготувати пиріг з кабачків. Його хороші сторони в тому, що готувати такий пиріг можна хоч цілий рік, адже в супермаркеті знайти кабачки не складе труднощів. Не забуваємо і про те, що кабачки, а зокрема їх сік, дуже м'який, не викликає роздратування. Тому він корисний навіть для тих, хто страждає хворобами шлунка або цукровий діабет. Але і для тих, у кого таких проблем немає, кабачок теж корисний. Він містить у собі досить багато вітамінів і мінералів, які потрібні нашому організму. Ну а сир тільки добре доповнює цю страву.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Сир Mlekpol Моцарелла тертий 150г
1 ст.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ст. л.
Кабачок
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Масло вершкове домашнє
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Кабачки промити, обсушити, обрізати кінчики і натерти на тертці.
02
До кабачків додати просіяне борошно, тертий сир і ретельно перемішати
03
Далі необхідно окремо змішати молоко, яйце, сіль і розм'якшене масло.
04
Вилити суміш до кабачків, перемішати. Тісто повинне нагадувати консистенцію сметани.
05
Вилити тісто у форму, змащену маслом і випікати в розігрітій до 180°С духовці 45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)