
Сирне печиво "Конвертики"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сир кисломолочний 9%
400 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Кисломолочний сир потрібно розтерти з цукром і яйцем, додати розпушувач. Також можна за смаком додати трохи ванільного цукру.
02
Вершкове масло розтопити і дати час охолонути.
03
Змішати вершкове масло з сирною сумішшю.
04
Потім потрібно поступово в цю суміш додати борошно і замісити не дуже круте тісто.
05
Далі для зручного розкатування, стіл потрібно присипати борошном. Тепер можна ропочинати розкатувати тісто. Розкатувати потрібно пласт завтовшки в 0,5 см.
06
Ножем нарізати невеликі квадратики. І в серединку кожного квадратика насипати трохи цукру. Далі кути квадратика потрібно защіпнути, щоб вийшов конвертик.
07
Готові конвертики потрібно викладати на деко, застелене пергаментом для випікання. Пергамент можна трохи змастити маслом.
08
Випікати 25 хвилин при температурі 180°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)