
Рогалики з ромом та родзинками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
2 ст.л
Цукор Ваш Цукор 10кг
125 г.
Апельсинова цедра Kotanyi 20г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
100 г.
Етапи приготування
01
Викласти деко папером для випічки. Попередньо розігріти духовку.
02
Приготувати пісочне тісто: змішати в мисці борошно з розпушувачем для тіста, просіяти. Додати інші інгредієнти, крім ромових родзинок, і перемішати за допомогою міксера на мінімальній швидкості, потім на максимальній швидкості до отримання однорідного тіста.
03
Вмішати ромові родзинки. Розділити тісто на дві половини. Сформувати з кожної половини рулетик довжиною близько 45 см. За допомогою гострого ножа розрізати кожен рулетик на пластинки шириною 1 см. Сформувати з них рогалики, викласти на деко і випікати.
04
Час випічки: близько 12 хвилин. Вийняти рогалики разом з папером на кухонну решітку і охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)