
Білий борщ
Білий борщ - це прекрасний варіант першої страви на обід. Здавалося б білий борщ повинен варитися якось по-особливому, там повинні використовуватися якісь особливі прийоми і так далі. Але розчаруємо вас - білий борщ готується дуже легко і просто. Всього за тридцять хвилин ви будете мати у себе на столі прекрасну першу страву. Борщ виходить дуже смачним і ароматним. Незважаючи на те, що у страві зовсім немає м'яса, вона виходить дуже наваристою і насиченою, завдяки присутності в ньому смачних сардельок. До речі, з українським борщем білий борщ не має нічого спільного, хоча і називається борщ. У ньому немає ані буряка, ані помідорів, ані шматочка м'яса для наваристого бульйону, проте смак у цієї страви виходить цікавий.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Сардельки Greisinger Австрійські 450г
2 шт.
Хрін Novus білий 200г
1 шт.
Морква
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Петрушка 70г
1 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
2 л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Майоран Еко 6г
за смаком
Етапи приготування
01
Сардельки відварити разом з морквою. Потім сардельки вийняти і нарізати смужками.
02
Додати хрін, сметану. Далі варити борщ потрібно ще 5 хвилин, потім посолити, поперчити і додати майоран.
03
Подавати борщ, посипавши петрушкою та додати попередньо зварені яйця.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)