
Човники з кабачка з м'ясом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
1 шт.
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
100 г.
Помідор
1 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
70 г.
Часник
1 зубчик
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Кабачок помити, обсушити, розрізати вздовж на 2 рівні частини.
02
З кожної половинки вийняти м'якоть. Човники змастити олією, перекласти на деко зрізами вниз і запекти в духовці 15 хвилин при температурі 120°C.
03
Половину м'якоті кабачка подрібнити, обсмажити на соняшниковій олії, додати фарш. Смажити, поки рідина не випариться.
04
Додати подрібнену петрушку, часник, сіль і перець.
05
Човники наповнити фаршем, зверху укласти тонко порізані скибочки помідора і посипати тертим сиром. Запекти 20 хвилин в духовці, розігрітій до 200°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)