
Галушки із заварного тіста
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст.
Масло вершкове домашнє
1,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
0,5 ст.
Сметана ХМЗ 20%
0,75 ст.
Етапи приготування
01
У каструлю влити молоко, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати вершкове масло, борошно, помішувати поки маса не буде легко відділятися від стінок каструлі. Після, тісто викласти на тарілку, дати йому охолонути.
02
По одному додати жовтки до тіста, постійно замішуючи. Додати цукор і сіль. Після додати збиті білки.
03
У каструлю налити воду, трохи підсолити, довести до кипіння, ложкою взяти трохи маси, і додавати у воду, варити до готовності. Подавати зі сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)