
Курка з грибами у вершковому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
500 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Печериці кремові 400г
400 г.
Часник
3 зубчика
Олія соняшникова салатна 500мл
30 мл.
Соус соєвий Chong 1л
40 мл.
Етапи приготування
01
Курячу грудку порізати кубиками і обсмажити в соняшниковій олії до золотистого кольору.
02
Нарізати дрібно часник, поки смажиться грудка.
03
Промити гриби під холодною водою і нарізати їх такими же шматочках, що і грудку.
04
Коли шматочки курки будуть майже готові, додати до них часник.
05
Приблизно через 1-2 хвилини додати в сковороду гриби. І потім готувати на досить великому вогні, помішуючи, ще хвилин 5.
06
Далі додати вершки і соєвий соус.
07
Після чого зменшити вогонь і почекати, поки соус почне трохи густіти. Подавати страву з рисом або макаронами в гарячому вигляді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)