
Яловичина по-аргентинськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Кріп 70г
3 ст. л.
Сухарі панірувальні
100 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Масло вершкове домашнє
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати на шматки. Кожен шматок посолити і поперчити, полити соком лимона.
02
Скласти шматки м'яса в миску, додати нарізану зелень, оливкову олію. Перемішати.
03
Додати яйце. Ретельно перемішати і прибрати в холодильник на кілька годин.
04
Насипати в тарілку панірувальні сухарі, обваляти яловичину з усіх боків.
05
Обсмажити шматки м'яса на суміші оливкової олії та вершкового масла з двох сторін по 5 хвилин з кожного боку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)