
Ампанада
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
600 г.
Сіль Єгипет
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Вода негазована Аквуля 2л
90 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Яловичина піджарка
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Часник
1 зубчик
Паприка різана червона
1 ст. л.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
100 г.
Родзинки
100 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
600 г.
Етапи приготування
01
З просіяного борошна, розм'якшеного вершкового масла, 90 мл. води, солі, чорного перцю і 2 яєць замісити м'яке тісто.
02
Покласти в миску, накрити плівкою і поставити в холодильник на 1 годину.
03
Яловичину промити й нарізати дрібними шматочками. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати. Розігріти сковороду і обсмажити цибулю і часник.
04
Маслини розрізати на чотири частини. До цибулі покласти нарізане м'ясо, перемішати, смажити 5 хвилин, помішуючи.
05
Додати промиті родзинки, паприку, сіль і перець за смаком, перемішати і смажити ще 5 хвилин. Покласти нарізані маслини, смажити ще 3 хвилини. Зняти з вогню і охолодити.
06
Яйця відварити вкруту, дрібно нарізати. Додати до м'яса і перемішати.
07
Тісто розкачати, вирізати кружки, на кожний покласти ложку фаршу, добре заліпити край.
08
Розігріти олію й обсмажити вироби до золотистого кольору у великій кількості олії.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)