
Омлет із грибами і м'ясним фаршем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
300 г.
Гриби Гливи
300 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
3 ст. л.
Часник
1 зубчик
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця збити з молоком, ввести потроху борошно, розмішати.
02
Додати фарш, посолити, поперчити. Перемішати. З отриманої суміші на розігрітій сковорідці підсмажити тонкі омлети.
03
Обсмажити гриби з цибулею. Отриману суміш викласти на кожен омлет. Загорнути в рулети, помістити у форму для запікання.
04
Приготувати соус з подрібненого часнику зі сметаною. Змастити соусом кожен рулетик і поставити в духовку на 15 хвилин при температурі 150°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)