
Рисова каша з гарбузом і яблуками
Коли кулінарна фантазія починає підводити, не шукайте занадто складні рецепти з дорогих делікатесів. Адже вміло скомпонувавши найзвичайніші й доступні продукти, можна одержати вишукану неповторну страву. І ось Вам на допомогу рецепт корисного, поживного і смачного сніданку для Вас і Ваших дітей – молочна рисова каша з гарбузом, яблуками і медом. Така страва – гідний приклад того, як звичайна крупа вигідно перетворилася за рахунок грамотного додавання потрібних інгредієнтів. Всього два простих компонента – і рис, що приївся, розкривається по-новому, набуваючи пікантний кисло-солодкий смак. Рекомендуємо додати в гарнір родзинки, попередньо ошпарені окропом, і будь-які сухофрукти на Ваш смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
125 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л
Гарбуз Хоккайдо
250 г
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Гарбуз очистити, нарізати кубиками.
02
Гарбуз залити водою, варити до готовності й частину подрібнити блендером.
03
Рис промити під струменем холодної води.
04
У воду, в якій варився гарбуз, додати молоко і варити рис 30 хвилин.
05
Яблука очистити і нарізати шматочками.
06
У напівготовий рис додати перетертий гарбуз. Перемішати, додати мед, шматочки яблук і гарбузу, вимкнути вогонь і залишити на 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)