
Морквяні легкі котлети
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа манна фасована
30 г
Морква
600 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
2 ст. л.
Кріп 70г
50 г
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
100 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Печериці відварити в невеликій кількості підсоленої води. По готовності воду злити, дати печерицям охолонути і нарізати дрібними кубиками. Кріп подрібнити, з'єднати з йогуртом і перемішати з відвареними печерицями – соус готовий.
02
Моркву очистити і натерти на дрібній тертці. У сковороді розігріти олію 1-2 ст. л., викласти моркву і помішуючи, обсмажити її до напівготовності 3-4 хвилини. Потім влити приблизно 100 мл води і продовжити тушкувати під кришкою до готовності.
03
Коли морква стане м'якою, всипати манку і ретельно перемішати суміш, щоб крупа рівномірно перемішалася з морквою. Посолити за смаком. Вимкнути вогонь і дати охолонути.
04
З отриманої суміші руками сформувати невеликі котлетки діаметром 5-6 см. Кожну котлетку обваляти в сухарях, а потім обсмажити в сковороді на олії до золотистого кольору по 2-3 хвилини з кожного боку. Подавати морквяні котлети гарячими, з соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)