
Мариновані огірки
Класична і вже традиційна закуска чоловіків. Вона підходить до багатьох гарнірів, і точно не буде зайвою на вашому столі. Мариновані огірки любить багато людей. Тому рецепт того, як правильно їх замаринувати, завжди буде актуальним. Ми пропонуємо вам дуже простий і легкий рецепт маринованих огірків. Сам маринад виходить не надто кислий і не надто солоний. Тому огірки припадуть до смаку багатьом, так як не всі люблять дуже солоне і кисле. У підсумку, ми маємо смачні мариновані огірочки, які можна дістати в будь-який час і поласувати ними з гарніром. Простий рецепт простої закуски зробить ваш обід і вечерю приємними і цікавими.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Огірки солені
40 шт.
Кріп 70г
4 шт.
Оцет яблучний Borges 250мл
1 ст.
Часник
8 зуб.
Вода негазована Аквуля 2л
4 л.
Сіль Єгипет
180 г.
Перець Мрія чорний горошком 20г
40 г.
Етапи приготування
01
Огірки вимити. Відрізати кінчики.
02
У чисті банки на дно покласти часник, суцвіття кропу. Потім покласти огірки.
03
Маринад: у ємність вилити воду, оцет, сіль, перець. Перемішати до розчинення солі.
04
Залити огірки маринадом.
05
Поставити в тепле місце на пару днів, подалі від прямих сонячних променів. А потім в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)