
Ковбаски з яловичини "Черкаські"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
100 мл.
Сік Наш сік томатний 950мл
1,5 ст.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Викласти фарш в миску, влити в миску молоко, додати яйце, сіль і перець за смаком. Змішати.
02
Почистити цибулю, дрібно нарізати, викласти на сковороду з рослинною олією, підсмажити. Після, додати цибулю до фаршу. Ретельно змішати.
03
З фаршу сформувати ковбаски розміром 10-15 см. в довжину. Обваляти кожну ковбаску в борошні, викласти на розігріту сковороду. Смажити з кожного боку, до золотистої скоринки.
04
Вилити в сковороду томатний сік, зменшити вогонь, тушкувати при закритій кришці 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)