
Огірки фаршировані
Це дуже смачна і корисна закуска, яка швидко робиться і надовго на столі не затримується. Секрет у тому, що в ній багато корисних речовин. Наприклад, огірки - це такий овоч, який містить мінімум калорій і максимум вітамінів. Рекомендується вживати їх з м'ясом, тому що огірки допомагають засвоєнню білкової їжі. Також страва містить багато зелені, що теж має величезний плюс. Зелень завжди надає приємний аромат їжі та наповнює її букетом вітамінів. А все разом - чудова швидка закуска під будь-який гарнір.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Огірки солені
5 шт.
Ікра мойви
200 г.
Майонезний соус Щедро Пісний 50% 300г
3 ст.л.
Часник
3 зубчика
Петрушка 70г
2 гілочки
Кінза 70г
2 гілочки
Кріп 70г
2 гілочки
Етапи приготування
01
Огірки помити, розрізати на половинки. М'якоть вийняти ложкою і подрібнити. Часник очистити і подрібнити. Петрушку, кінзу й кріп вимити, обсушити і дуже дрібно нарізати.
02
Перетерти зелень з часником і додати до м'якоті огірка. Приправити сіллю, перцем і майонезом, все добре перемішати.
03
Викласти приготовлену суміш у човники з огірків, зверху розподілити ікру мойви.
04
Прикрасити невеликими гілочками кропу і петрушки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)