
Галушки із кисломолочного сиру зі шкварками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
80 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
0,5 ст.
Сіль Єгипет
за смаком
Сир кисломолочний Домашній
600 г.
Шпик По-угорськи охолоджений
100 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Етапи приготування
01
У миску висипати сир, додати сіль та яйця. Ретельно перемішати, сюди ж просіяти борошно, замісити тісто, накрити рушником, дати настоятися 10-15 хвилин.
02
Поставити каструлю з водою на вогонь. У цей час нарізати шпик кубиками, обсмажити на розігрітій сковороді, додати в сковороду нарізану цибулю, смажити 3-4 хвилини до золотистого кольору.
03
Тісто розкачати в ковбаску, нарізати на шматочки, висипати їх у киплячу воду в каструлі, варити поки не спливуть.
04
При подачі, зверху висипати шкварки з цибулею. Можна варені галушки злегка підсмажити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)