
Домашній апельсиновий мармелад
Все, що вам потрібно, це три інгридієнта, які ви знайдете в будь-якому магазині, тридцять хвилин вільного часу і гарний настрій, аби приготувати щось смачне і веселе.
Сьогодні мармелад трохи загубився серед всього розмаїття барвистих і не дуже натуральних солодощів. Саме тому ми пропонуємо вам приготувати ці диво-ласощі, аби нагодувати домашніх не хімією, а солодощами.
Готувати мармелад простіше простого, хоч це так і не здається з першого погляду. Але подивившись на остаточний результат, ви будете, як дитина, радіти яскравим шматочках щастя і смаку. Аромат апельсина заповнить ваш будинок літом і легкістю. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
330 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Агар-агар Добрик 8г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Віджати сік з апельсинів і розділити в 2 ємності.
02
У 250 мл. замочити агар-агар на 20 хвилин.
03
80 мл. соку вилити в каструльку, додати цукор (2 ст. л. або скільки вважаєте за потрібне) і довести до кипіння.
04
У киплячий сік влити сік із замоченим агаром і проварити ще 1-2 хвилини.
05
Готовий розчин розлити по формах (можна взяти формочки для льоду) і залишити для застигання. Агар застигає швидко (вже при кімнатній температурі).
06
Потім перемістити в холодильник (можна перед цим обваляти в цукрі). Цукерочки легко виймаються з форми. Насолоджуйтесь!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)