
Пісні пиріжки з горохом із заварного тіста
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,5 ст. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Горох колотий
400 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду з рослинною олією, висипати нарізану дрібно цибулю, обсмажити, додати варений горох, смажити 5-7 хвилин. Перекласти в блендер, подрібнити до стану пюре. Дати охолонути.
02
У 1 ст. теплої води розчинити цукор і дріжджі. У мисці змішати борошно і сіль. У борошняну суміш влити дріжджову, змішати. Влити 1 ст. окропу, замісити тісто. Залишити на 2 години настоятися.
03
Розділити готове тісто на кілька шматочків, розкачати кожен, викласти начинку з гороху, защипнути краї.
04
Обсмажити пиріжки на олії на розігрітій сковороді з кожного боку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)