
Домашня тушкована свинина
Сьогодні хочемо поділитися з вами нашим рецептом приготування домашньої тушонки із свинини. Цей продукт готується без особливих складнощів і тут немає особливих премудростей. Крім вищеописаних переваг легкості приготування є ще один. Це прекрасна заготовка, яка вас виручить у важку хвилину. Наприклад, коли на роботі завал, додому приходиш пізно, сім'я ненагодована, самі голодні, як вовк і ще в холодильнику хоч конем грай. Картина гнітюча, чи не так? У такому випадку виручить вас баночка такої тушонки. Відкрили, зварили картоплі за десять хвилин і повноцінна сімейна вечеря готова. Всі задоволені, проблема вирішена. Тому швидше приступайте до приготування тушонки, щоб у майбутньому виручити самих же себе.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
500 г.
Сало
300 г.
Лист лавровий
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати середніми шматочками. Посолити і поперчити.
02
На дно простерелізованої банки викласти лавровий лист, потім щільно викласти м'ясо.
03
Поставити банки в духовку при температурі 250˚С. Потім, коли м'ясо закипить зменшити температуру до 150˚С і тримати 3 години.
04
Потім потрібно витопити жир із сала. Для цього сало потрібно нарізати маленькими шматочками, покласти в жаровню і витопити жир на невеликій температурі.
05
Потім через 3 години вийняти банки з тушонкою і вилити в них жир. Банки закатати стерильними кришками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)