
Вареники з картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Борошно 7 1кг
500 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
0.5 склянки
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цибуля
2 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
50 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю очистити, відварити до готовності.
02
Змішати просіяне з сіллю борошно з яйцями, молоком і 2 ст. л. рослинної олії. Вимісити однорідне тісто, накрити і залишити на 30 хв.
03
Цибулю очистити і дрібно нарізати. Половину подрібненої цибулі обсмажити в рослинній олії протягом приблизно 6 хв.
04
Картоплю з вершковим маслом розім'яти в пюре. Додати обсмажену цибулю, посолити, поперчити і перемішати.
05
Решту цибулі обсмажити в 1 ст. л. вершкового масла протягом 10 хв. Додати цукор і готувати, поки він повністю не розтане. Зняти з вогню, перекласти в миску і залишити в теплому місці.
06
Тісто розкачати в тонкий пласт. Вирізати з нього кружечки діаметром приблизно 7 см. Розкласти в них начинку, скласти їх навпіл і вологими руками защепити краї.
07
Викласти вареники в киплячу підсолену воду. Коли вони спливуть, варити ще 3 хв. Готові вареники помістити в миску з карамелізованою цибулею, перемішати і подати до столу. Можна присипати тонко нарізаною зеленою цибулею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)