
Крильця "медові" в мультиварці
Багато хто вважає, що крильця марно готувати і витрачати на них час, тому що там дуже мало м'яса і толком нічого їсти. Але проте крильця (особливо курячі) - це не тільки смачно, але й корисно. Адже в м'ясі курки дуже багато білка. Як зробити так, щоб страва з крилець стала ще більш корисною і з насиченим смаком? Для початку зробіть соус з меду, він зробить всю страва дуже м'якою і соковитою. Не бійтеся, що мед солодкий, а м'ясо курки - зрозуміло що навпаки. У підсумку ви отримаєте шикарну і просту страву. До речі, тут за вас майже всю роботу робить мультиварка, зберігаючи всі корисні вітаміни і мінерали, і при цьому робить страву дуже соковитою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Курячі крильця Наша Ряба Апетитна Солодкий чилі
1 кг.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Приправа Ласочка Пава приправа для курки 30г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Крильця вимити й обсушити.
02
У мисці змішати мед, томатну пасту, приправу, сіль і чорний перець. Перемішати.
03
Змастити отриманим маринадом крильця, залишити маринуватися на 1 годину.
04
Увімкнути мультиварку, встановити режим "Випічка", додати 2 ст. л. рослинної олії, обсмажити крильця з кожного боку по 10-15 хвилин. Залити маринадом, увімкнути режим "Тушкування" на 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)