
Холодний борщ із буряком
Представляємо вашій увазі прекрасну слов'янську страву - холодний борщ з буряком. Страва виникла ще під час Київської Русі. Також можна зустріти іншу його назва - це холодник. Ця страва є національною стравою кухонь декількох східноєвропейських країн. Це страва білоруської, польської, литовської, латиської, української кухні. Холодний борщ відрізняється, в першу чергу, відсутністю м'ясних продуктів в своєму складі. Тому дана страва є частим гостем на пісному столі в період християнського посту. Холодний борщ з буряком порадує вас своїм незвичайним давньоруським смаком. Такий борщ добре їсти влітку в спеку, він відмінно вас наситить і охолодить. Холодник завжди подається охолодженим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кефір Зарог 2,5% 870г
1 л.
Буряк
500 г.
Огірки солені
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Кріп 70г
1 пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Помитий буряк щільно загорнути у фольгу, і запекти в духовці 1-1,5 години. Охолодити. Натерти на крупній тертці.
02
Яйця відварити. Порізати кубиками. Залишити половинку 1 яйця для прикраси.
03
Огірки порізати кубиками.
04
Дрібно посікти зелень.
05
Змішати буряк, яйця, огірки, зелень.
06
Посолити, поперчити, залити кефіром і перемішати.
07
Борщ подавати охолодженим, прикрасивши яйцем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)