
Салат "Легкий"
Салат повністю виправдовує свою назву. Його легко і швидко готувати, він не навантажує шлунок і багатий безліччю вітамінів. Чудово підійде як для весняного сніданку, так і для легкого перекусу перед сном.
Крім того, він відмінно впорається із завданням різноманітнити домашній раціон, яке з наполегливою регулярністю знову і знову постає перед вами.
Вітамінні овочі і зелень чудово поєднуються за смаком з яйцем, яке є відмінним джерелом білку для вашого організму, наявність маслин зробить смак салату цікавішим, а сметанно-майонезный соус зробить завершеною корисно-смакову гамму страви.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат фрізе червоне та зелене Пучок-Свіжачок
Редис
2 шт
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
12 шт
Сметана ХМЗ 20%
3 столові ложки
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 столові ложки
Сіль Єгипет
за смаком
Кріп та петрушка пучок 100г
Етапи приготування
01
Нарізати редиску скибочками, а яйця кружечками.
02
Очистити огірки від шкірки і розрізати їх уздовж на тонкі смужки.
03
Перемішати майонез, кріп і сметану, посолити.
04
Листя салату можна розміщувати як завгодно. Наприклад, розірвати невеликими шматочками і симетрично розкидати їх по вже практично готовій страві. Зверху на салат викласти редиску, маслини, яйця і огірки.
05
Тепер залишається полити салат соусом і з'їсти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)