
Запіканка з кабачків із вершковим сиром
Запіканка з кабачків із вершковим сиром є прекрасним вирішенням проблеми сніданку або вечері при низькокалорійному харчуванні. Адже кабачки - це дуже легкі овочі, тому запіканка виходить низькокалорійною. Але незважаючи на всю свою легкість, ці овочі мають величезну корисність. Кабачки багаті калієм, залізом, містять органічні кислоти, вітаміни, каротин.
Кабачки можна додавати в дитяче меню, в раціон харчування хворих, що йдуть на поправку, а також людей, які страждають від проблем з травленням. Тому користь від нашої страви буде величезна. Кабачки дають багато рідини, тому запіканка виходить соковитою і без заливки. Посипана сиром запіканка виходить делікатною на смак, з апетитною золотистою скоринкою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
2 шт.
Сметана ХМЗ 20%
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Морозиво Лімо вершковий сир-лічі-смородина 80г
200 г.
Часник
2 зуб.
Базилік Kotanyi подрібнений 9г
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Кабачки потрібно очистити і нарізати тонкими скибочками, відварити на пару і остудити.
02
Яйця збити зі сметаною, додати розтертий часник і базилік. Посолити і поперчити.
03
Далі необхідно кабачки викласти у форму, змащену маслом, посипати тертим сиром, залити яєчною сумішшю.
04
Випікати в духовці, розігрітій до 180°С 30 хвилин до золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)