
Шоколадна бабка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стійка крем-фарба Wellaton-Темний шоколад 4/0
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Борошно 7 1кг
7 ст. л.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
1.5 ч. л.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Сіль Єгипет
щіпка
Етапи приготування
01
Розтопити 100 г. вершкового масла в каструлі.
02
100 г. шоколаду натерти на дрібній тертці.
03
Білки відокремити від жовтків. Збити білки з щіпкою солі в жорстку масу. Наприкінці збивання додати цукор, збити. Потім додати яєчні жовтки і все разом збити.
04
В окремому посуді змішати борошно, горіхи, розпушувач, тертий шоколад і какао. Все перемішати. Потім додати розтоплене вершкове масло і перемішати.
05
Випікати при температурі 180°С 40-45 хвилин, готовність перевірити зубочисткою. Готову бабку остудити і полити шоколадною глазур'ю.
06
Приготувати глазур. Розтопити 100 г. темного шоколаду на водяній бані, додати 50 г. розтопленого вершкового масла, перемішати.
07
Покрити бабку глазур'ю. Приємного апетиту.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)