
Булочки с капустяного тіста
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста білокачанна
250 г.
Хліб Кулиничі Пшеничний із борошна першого сорту нарізаний 600г
360 г.
Часник Iberica зубчики 100г
1 шт.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
5 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
45 г.
Сіль Єгипет
5 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно нашинкувати дуже дрібно капусту. Обсмажити на розігрітій оливковій олії до мякості з цілим зубчиком часнику. Приблизно хвилин 10-15. Капуста готова. Поставити її охолоджуватися. Потім потрібно приготувати тісто. В теплій воді розвести дріжджі. Та поставити їх на хвилин 10 в тепле місце.
02
В підходящу ємність додати просіяне борошно та сіль. Викласти дріжджі. Замісити тісто. В тісто додати капусту, що охолола та вимісити тісто руками. Борошна може бути потрібно трохи більше.
03
Накрити рушником та відправити в тепле місце на 1,5 години. Тісто повинне збільшитися удвічі. Взяти тісто і сформувати ковбаску. Поділити її на рівні шматочки. Повинно вийти 8 шматочків.
04
Сформувати колобки та викласти у форму для випікання. Накрити рушником та відправити у тепле місце ще на 30 хвилин. Тепер колобки готові до випікання. Відправити в гарячу духовку, розігріту до 210-220°C, до легкої золотистої скоринки. Булочки готові.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)