
Кільця з начинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб житній бездріжджовий 300г
6 скибочок
Макаронні вироби Barilla Каннелоні 250г
6 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Паштет Оніс м'ясний яловичий 240г
60 г.
Кунжут Кондор 100г
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
1 зубок
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
1 ст. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Спеція Базилік сушений
1 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
0,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Помідори залити окропом і залишити їх на деякий час. Потім зняти шкірку, а м'якоть дрібно нарізати.
02
Часник і цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
03
На сковороді розігріти олію й обсмажити разом цибулю і часник. Далі додати помідори, томатну пасту, базилік і мед. Зверху поперчити за смаком, перемішати і тушкувати до загустіння.
04
Макарони зварити в підсоленій воді, а потім викинути їх на друшляк.
05
Коли макарони охолонуть, розрізати кожну трубочку поперек на 4 частини.
06
З хліба вирізати 24 круглих скибочки діаметром 2,5 см., укласти їх на змащене олією деко, зверху поставити кільця канелоні.
07
Сир натерти на дрібній тертці. Після чого змішати сир, паштет і кунжут.
08
Викласти половину сирно-паштетної маси в трубочки, потім томатну суміш і зверху знову сирну.
09
Коли всі трубочки будуть нафаршировані, поставити деко в духовку, розігріту до 230°С. Запікати близько 5 хвилин.
10
При подачі можна прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)