
Молода картопля, запечена "в рукаві"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля молода
1 кг
Часник
3 зубчики
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст.л.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Кінза 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігрійте до 200°C.
02
Картоплю ретельно вимийте і, при необхідності, потріть щіткою, зберігаючи шкірку. Якщо вона крупна, кожну картоплину можна наколоти виделкою у кількох місцях.
03
Часник очистіть і подрібніть ножем.
04
Зелень порубіть ножем.
05
У глибоку миску влийте оливкову олію, покладіть часник, сіль, перець і зелень. Все добре перемішайте.
06
Потім покладіть картоплю і ще раз все ретельно перемішайте, так, щоб картопля покрилась отриманою сумішшю.
07
Підготуйте рукав для запікання і викладіть туди картоплю з зеленню. Зав'яжіть рукав так, щоб у ньому залишалося якомога більше повітря. Зробіть в рукаві 2-3 проколи.
08
Помістіть рукав на грати в розігріту духовку і випікайте приблизно 40-60 хвилин - залежно від розміру картоплі.
09
Готову картоплю можна подати, додатково посипавши рубленою зеленню (цікавий аромат додасть кінза) та поливши оливковою олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)