
Картопля-гармошка з грибною начинкою
Картопля-гармошка з грибною начинкою - страва, яка представляє собою фаршировану грибами з подрібненою зеленню і запечену в духовці картоплю. Гриби при тепловій обробці виділять сік, який вбере в себе картопля. Порада: грибну начинку потрібно вкладати в саму глиб картоплі, акуратно розсовуючи нарізані пласти. Картопля-гармошка виглядає ефектно і апетитно і може служити відмінним гарніром до будь-якої страви.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
5 шт.
Гриби Гливи
100 г.
Кріп 70г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Для приготування грибної начинки, дрібно нарізати гриби, змішати гриби з подрібненим кропом, додати до суміші сіль і перець за смаком.
02
У кожній картоплині зробити кілька надрізів поперек, не доводячи до кінця.
03
У надрізи вкласти грибну начинку. Застелити деко для випікання фольгою, викласти начинену картоплю. Трохи полити зверху олією. Накрити зверху фольгою, випікати 30 хвилин. Після, зняти фольгу, випікати ще 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)