
Галушки
Галушки - дуже популярна страва українського походження, яка має своїх прихильників і на Україні, і за її межами. Історія цієї страви налічує декілька століть. В кожній місцевості України свої секрети приготування галушок. Але найбіш популярні - полтавські галушки. Ми пропонуємо вам свій рецепт страви. Добавляємо в тісто кисломолочний сир, яйця, крахмаль і сметану. Пухкі сніжно-білого кольору галушки поливаємо сметаною, розтопленим вершковим маслом, додаємо варення і... Смачного! Подаємо і як десерт, і, як окрему страву. Галушки, приготовлені за нашим рецептом, знайдуть своїх прихильників і серед дорослих, і серед малечі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
600 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
60 г.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
20 г.
Сметана ХМЗ 20%
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Масло вершкове домашнє
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці сир, сметану, борошно, яйця і крохмаль. Ретельно замісити, скачати кульки.
02
Налити в каструлю воду, довести до кипіння, додати кульки, варити поки вони не спливуть.
03
При подачі, полити зверху на готові галушки розтоплене вершкове масло і сметану, додати варення.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)