
Салат із яблук із селерою і горіхами
Пропонуємо вам приготувати неймовірно корисний салат - салат із яблук із селерою і горіхами. Селера - це багате джерело органічного натрію, що підвищує засвоюваність організмом поживних речовин. Він володіє лікарської цінністю, оскільки є чудовим джерелом вітаміну A, K, C і бета-каротину, дієтичної клітковини і багатьох інших необхідних мікроелементів. Яблуко дуже вітамінний фрукт. Крім цього, воно містить у значній кількості залізо, а значить яблуко слід вживати хворим на анемію. А волоський горіх корисно вживати при поганій екології, так як він прекрасно виводить токсини і радіацію з організму. Ось таким корисним салатиком насолодіться сьогодні за вечерею.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лимон
2 шт.
Волоський горіх
75 г.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
500 мл.
Селера стебло
1 пучок
Йогурт Фанні 2,2% 750г
150 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Яблука розрізати навпіл, видалити серцевину і нарізати кубиками. Додати в яблука сік 1 лимона.
02
Селеру очистити. 250 г. черешків порізати шматочками по 2 см. Відварити до м'якості в овочевому бульйоні. Вийняти шумівкою, висушити і змішати з яблуками. Додати нарублені горіхи.
03
Для приготування соусу вичавити сік одного лимона, змішати з йогуртом і вершками. Приправити сіллю, перцем і дрібкою цукру. Влити в салат. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)